Ir al contenido

Página principal de la UdL

Docència i Recerca

Repensar les masculinitats, curs en línia (2a edició)

REPENSAR LES MASCULINITATSEl període d'inscripció al curs online "Repensar les masculinitats" ja està obert. El curs oferirà una oportunitat per reflexionar sobre la construcció de les identitats masculines i el paper que han de jugar els homes per a la transformació social en favor de la igualtat de i no discriminació. 

El curs està reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal i començarà el durant el mes de juny. Hi haurà un termini de 4 setmanes per a finalitzar-lo, tot i que dependrà del ritme de cada estudiant acabar-lo abans d'aquesta previsió de finalització. 

Leer más: Repensar les masculinitats, curs en línia (2a...

Curs Salut i gènere en línia, 1 ECTS de matèria transversal

salutLes V Jornades Feministes. Dones i Salut es realitzaran en la modalitat en línia, a causa de la situació derivada per l'alerta sanitària. Les jornades, que s'organitzen conjuntament amb el Consell de l'Estudiantat de Medicina, es desenvoluparan a través del campus virtual. Estan reconegudes amb 1 ECTS de matèria transversal i està previst que comenci la darrera setmana de maig. 

El curs té per objectiu posar de manifest que el genére, entre d'altres factors, és un gran determinant de la nostra salut i que actualment el sistema de salut encara reprodueix biaixos tant en la investigació com en l'atenció i la prevenció. Alhora planteja la importància d'adoptar la perspectiva de gènere de manera transversal i real en la salut.

Leer más: Curs Salut i gènere en línia, 1 ECTS de matèria...

Dones i esport. Sobre la cursa d'obstacles en l'esport femení professional

cartell esports online2Ja està obert el període d'inscripció al curs de matèria transversal en línia "Dones i esport" que té per objectiu evidenciar el context de desigualtats per motiu de gènere a les què s’enfronten les esportistes professionals i afavorir un posicionament positiu i a favor de l’equitat en el món de l’esport.

El curs està reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal i hi haurà un termini de 4 setmanes per a finalitzar-lo des de l'inici (previst a principis de maig), tot i que dependrà del ritme de cada estudiant acabar-lo abans d'aquesta previsió de finalització.

Leer más: Dones i esport. Sobre la cursa d'obstacles en...

Repensar les masculinitats (1 ECTS en línia)

REPENSAR LES MASCULINITATSEl període d'inscripció al curs online "Repensar les masculinitats" ja està obert. El curs oferirà una oportunitat per reflexionar sobre la construcció de les identitats masculines i el paper que han de jugar els homes per a la transformació social en favor de la igualtat de i no discriminació. 

El curs està reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal i començarà el durant el mes d'abril. Hi haurà un termini de 4 setmanes per a finalitzar-lo, tot i que dependrà del ritme de cada estudiant acabar-lo abans d'aquesta previsió de finalització. 

Leer más: Repensar les masculinitats (1 ECTS en línia)

Mujer, trabajo y nuevas tecnologías 1 ECTS de materia transversal

El impacto de las nuevas tecnologías en el ámbito laboral desde una perspectiva de género será el tema central de la jornada que el Centre Dolors Piera ha organizado para conmemorar el 8 de marzo, Día Internacional de las Mujeres, cuyo título es Dona, treball i noves tecnologies (Mujer, trabajo y nuevas tecnologías). Tendrá lugar el 4 de marzo en el Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera) en el campus de Cappont de la Universitat de Lleida.

imagen jornada 4mLa jornada, financiada por el Instituto de la Mujer y para la Igualdad de Oportunidades del anterior Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad, se centrará en los nuevos problemas que han aparecido con las nuevas tecnologías dentro del trabajo y cómo esto afecta, especialmente, a las mujeres.

Día: 4 de marzo de 2020

Hora: 9.30h a 14.00h

Lugar: Auditorio (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera)

Véase el programa.

Leer más: Mujer, trabajo y nuevas tecnologías 1 ECTS de...

Dona, treball i noves tecnologies, 1 ECTS de matèria transversal

cartell materia transversal ectsL'impacte de les noves tecnologies en l'àmbit laboral des d'una perspectiva de gènere serà el tema central de la jornada que el Centre Dolors Piera ha organitzat per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i que porta per títol Dona, treball i noves tecnologies. Tindrà lloc el 4 de març a l’Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera) al campus de Cappont de la Universitat de Lleida. Està reconeguda amb 1 ECTS de matèria transversal. 

Dia: 4 de març de 2020

Hora: 9.30h a 14.00h

Lloc: Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera)

Vegeu el programa.

Leer más: Dona, treball i noves tecnologies, 1 ECTS de...

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto