Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Premi Dolors Piera

El Premi Dolors Piera institucionalitza el compromís de la Universitat de Lleida per la promoció de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones. Aquest reconeixement es va concedir per primera vegada l’any 2011, amb el Premi del Concurs d'eslògans "Piula contra la violència de gènere" al Twitter, coincidint amb els actes commemoratius del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.  El Premi Dolors Piera es convoca al voltant d'alguna de les dates assenyalades per a la lluita dels drets de les dones i es proposen diferents àmbits, registres i instruments, com demostren el premi de piulades a Twitter, el premi d'espots audiovisuals o premi de fotografia. 

Aquí podreu consultar les convocatòries dels premis.

 

Premi de fotografia Dones Rurals (2013)

El Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones, amb el finançament de l’Instituto de la Mujer i el Fons Social Europeu, convoca el Premi de Fotografia 2013 Dones Rurals, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones Rurals, el 15 d’octubre, per tal d’impulsar el coneixement de la situació de les dones en l’àmbit rural.

Llegeix més: Premi de fotografia Dones Rurals (2013)

Premi del Concurs d'Espots Audiovisuals contra la Violència de Gènere (2012)

El Vicerectorat d’Activitats Culturals i Projecció Universitària, a través del Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones, i amb el finançament de l’Instituto de la Mujer i el Fons Social Europeu, convoca el Premi del Concurs d’Espots Audiovisuals contra la Violència de Gènere, amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, el 25 de novembre, per tal de sensibilitzar contra la violència de gènere, d’acord amb la Declaració Institucional de la Universitat de Lleida de tolerància zero.

Llegeix més: Premi del Concurs d'Espots Audiovisuals contra...

Premi del Concurs d'eslògans "Piula contra la violència de gènere" al Twitter (2011)

El Vicerectorat d’Activitats Culturals i Projecció Universitària, a través del Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones, convoca el Premi del Concurs d’eslògans “Piula contra la violència de gènere”, a través del Twitter, amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, el 25 de novembre, per tal de sensibilitzar contra la violència de gènere, d’acord amb la Declaració Institucional de la Universitat de Lleida de tolerància zero. El premi està dotat amb un xec regal de 150 euros a bescanviar per productes de la Llibreria Caselles i el termini de presentació dels eslògans a través del Twitter comença el dia 2 de novembre i finalitza el dia 20 de novembre de 2011.

Consulteu el text complet de les les bases del Premi del Consurs d'eslògans "Piula contra la violència de gènere" a través del Twitter.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto