Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Centre d'Estudis i Documentació de les Dones (CEDD)

El Centre d'Estudis i Documentació de la Dona (CEDD) és una secció del Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona (SIED) destinada a donar suport a l'estudi, la docència i la recerca sobre temes de gènere, mitjançant l'adquisició, l'organització i el processament del seu fons bibliogràc, multimèdia i documental. Va ser creat al 1992 i actualment està ubicat en un dels espais bibliotecaris de la Universitat de Lleida per tal de posar aquest fons a l'abast de tothom.

Es troba ubicat a al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (Campus de Cappont de la Universitat de Lleida), c/ Jaume II, 67, 1a planta.

Si voleu agafar un llibre en préstec, podeu adreçar-vos al personal de la Biblioteca i si voleu concertar una visita per consultar el fons bibliogràfic, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 973702757 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El fons bibliogràfic el trobareu en el catàleg de la Biblioteca de la Universitat de Lleida. Als exemplars que es troben al CEDD hi posa Biblioteca de Cappont, 1a planta, CEDD.

Vegeu el mapa de la Biblioteca de Cappont de la UdL.

Participació a la Xarxa de Centres de Documentació i Biblioteques de Dones

El Centre d'Estudis i Documentació de les Dones forma part de la Xarxa de Centres de Documentació i Biblioteques de Dones del del maig de 2017. Aquesta xarxa, creada formalment el 1995, vincula i coordina més de 40 unitats d'informació de l'estat espanyol pertanyents a diverses entitats. Els fons documentals dels centres que la formen estan especialitzats en estudis de gènere, feminismes i dones en general i la seva finalitat és potenciar el suport professional entre seu personal, la cooperació bibliotecària, la solució a problemes comuns i l'elaboració d'eines de treball que facilitin la tasca dels centres.

Directori de la Xarxa de Centres de Documentació i Biblioteques de Dones

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto