Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Procediment de canvi de nom adreçat a persones trans*

Procediment de canvi del nom legal al nom d’ús comú adreçat a les persones transsexuals, transgènere i intersexuals de la comunitat UdL

El Procediment de canvi del nom legal al nom d’ús comú adreçat a les persones transsexuals, transgènere i intersexuals de la comunitat UdL, aprovat pel Consell de Govern de 22 de juliol de 2021 (Acord núm. 189/2021) i modificat pel Consell de Govern de 14 de desembre de 2021 (Acord núm. 305/2021), és l’instrument que regula a la UdL els requisits per normalitzar la situació de les persones transsexuals, transgèneres i intersexuals que es trobin dins de la comunitat universitària pel que fa a l’ús del nom comú (nom sentit). 

La persona interessada ha de presentar una sol·licitud a través del Registre electrònic de la Seu Electrònica de la UdL dirigida al Centre d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera de la UdL. Podeu descarregar els formularis de sol·licitud dels següents enllaços:

Conveni amb el Servei d'Atenció Integral de Lleida

En l'Acord núm. 244/2020 del Consell de Govern de 28 d’octubre de 2020, s’autoritza la signatura del Conveni de col·laboració entre la Universitat de Lleida i el Departament de Treball Afers Socials i Famílies per fer front a la Discriminació per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de Gènere.

Consulteu la Guia pràctica per a la xarxa SAI LGBTI de Catalunya: gestió de denúncies

 

 

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto