Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Campanyes

ÚdelMaps. Per uns espais lliures i segurs.

udelmapsL’urbanisme, és a dir, la manera com ha estat dissenyat l’espai, no és neutre. Té un impacte de gènere. A més, altres factors com l’edat, l’origen, la diversitat funcional o la religió no s’han tingut en compte en el seu disseny, sinó que el model des del qual es parteix és el d’un home, adult, productiu, heterosexual, sense discapacitats, occidental i amb diners. 

Això fa que el disseny urbà acabi influint directament i de forma diferent en la quotidianitat de les persones. I que la percepció del risc i la inseguretat al carrer sigui diferent i molt superior en el cas de les dones.

Llegeix més:ÚdelMaps. Per uns espais lliures i segurs.

Contagia igualtat!

Contagia Igualtat banner

Amb el lema "Contagia igualtat" el Centre Dolors Piera engega una campanya de sensibilització per a la promoció de la igualtat de gènere i la no discriminació. La campanya compta amb una cartelleria la protagonista de la qual és la rialla, contagiosa també, que ens convida a contagiar igualtat. 

Les imatges s'acompanyen d'una mascareta amb el mateix lema "Contagia igualtat". Es tracta d'una mascareta homologada, higiènica, reutilitzable i rentable (especificació UNE 0065:2020) amb cinta elàstica integrada per portar al coll. Garantits un mínim de 25 cicles de rentat i assecat. 100% cotó a l'interior i combinat a l'exterior (50% polièster i 50% cotó).

Llegeix més:Contagia igualtat!

Aproves amb nota en igualtat?

3

Vols saber si realment tens actituds o conductes masclistes?

Vols saber fins a quin punt afecta a la teva vida el fet de ser dona?

Vols saber fins a quin punt afecta el fet de ser LGBT?

Fes el test!

Tan sols són 10 preguntes.

Parteixes tenint 10 punts.

Cada vegada que responguis “sí”, perds un 1 punt. Per tant, com més alta la puntuació final, millor nota trauràs. I com més baixa, pitjor nota.

Llegeix més:Aproves amb nota en igualtat?

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto