Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Campanyes

Contagia igualtat!

Contagia Igualtat banner

Amb el lema "Contagia igualtat" el Centre Dolors Piera engega una campanya de sensibilització per a la promoció de la igualtat de gènere i la no discriminació. La campanya compta amb una cartelleria la protagonista de la qual és la rialla, contagiosa també, que ens convida a contagiar igualtat. 

Les imatges s'acompanyen d'una mascareta amb el mateix lema "Contagia igualtat". Es tracta d'una mascareta homologada, higiènica, reutilitzable i rentable (especificació UNE 0065:2020) amb cinta elàstica integrada per portar al coll. Garantits un mínim de 25 cicles de rentat i assecat. 100% cotó a l'interior i combinat a l'exterior (50% polièster i 50% cotó).

Llegeix més: Contagia igualtat!

Aproves amb nota en igualtat?

3

Vols saber si realment tens actituds o conductes masclistes?

Vols saber fins a quin punt afecta a la teva vida el fet de ser dona?

Vols saber fins a quin punt afecta el fet de ser LGBT?

Fes el test!

Tan sols són 10 preguntes.

Parteixes tenint 10 punts.

Cada vegada que responguis “sí”, perds un 1 punt. Per tant, com més alta la puntuació final, millor nota trauràs. I com més baixa, pitjor nota.

Llegeix més: Aproves amb nota en igualtat?

Violentòmetre

violentometre caren 1El Violentòmetre és un punt de llibre que té per objectiu sensibilitzar sobre discriminació, assetjament sexual i violència contra les dones i proporcionar coneixements per detectar aquests comportaments, sobretot entre la comunitat universitària.

Adapta una eina creada i dissenyada per l'Institut Politècnic Nacional de Mèxic que permet visualitzar i mesurar les diferents situacions de violència que s'amaguen en la vida quotidiana i en les relacions interpersonals i que, a voltes, no s'identifiquen com a tals. Altres adaptacions d'aquesta eina s'han dut a la Universitat Pública de Navarra o l'Ajuntament de Tàrrega.

Llegeix més: Violentòmetre

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto