Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Projecte Itinera

El Projecte Itinera ofereix assessorament a alumnat de batxillerat en el desenvolupament del treball de recerca obligatori que ha d'elaborar durant el tercer trimestre del primer curs de batxillerat i el primer trimestre del segon. L'assessorament l'ofereixen especialistes de la Universitat de Lleida.

Els àmbits temàtics proposats pel Centre Dolors Piera per a l'elaboració dels treballs de recerca de Batxillerat són: 

Dones, llenguatge i comunicació: Temes relacionats amb la llengua i els mitjans de comunicació (televisió, ràdio, premsa, publicitat, Internet,mitjans digitals i xarxes socials). Es poden abordar qüestions que contribueixin a identificar i a resoldre els problemes lingüístics i comunicatius que dificulten la igualtat entre dones i homes.

Dones i món laboral: Temes relacionats amb l'anàlisi de les situacions de desigualtat entre homes i dones en l'àmbit laboral. Legislació igualtat i dels plans d'igualtat.

Dones i món rural: Treballs relacionats amb l'estudi d'aquells aspectes que contribueixin a conèixer la situació de les dones en l'àmbit rural

Dones i salut: Temes relacionats amb l'estudi de les diferències que existeixen entre la salut dels homes i les dones

Dones, història i art: Treballs sobre les principals reivindicacions de les dones en la lluita contra les discriminacions de gènere i per a la consecució de la igualtat d'oportunitats; sobre les principals figures dels moviments feministes al llarg de la història

Violència de gènere: Temes relacionats amb l'anàlisi de la violència de gènere i els seus diversos àmbits (de parella, laboral..) i de les diferents formes de maltractament.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto