Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Recerca amb secundària

En l'àmbit de la recerca la Universitat de Lleida té la convocatòria anual de Premis als treballs de recerca d'estudiantat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior i el Projecte Itinera per a la tutorització de treballs de recerca. En mbdues activitats, el Centre Dolors Piera hi participa: en la primera en la categoria Estudis de gènere i en la segona, realitzant tutories.

T'ajudem amb el teu treball de recerca

El Centre Dolors piera ofereix assessorament a l'elaboració de treballs de recerca de Batxillerat, a tot l'alumnat que tingui interès en treballs qüestions de gènere. Des del Centre Dolors Piera i el Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona posem a la vostra disposició el Centre d'Estudis i Documentació de les Dones (CEDD) per a la realització de treballs de recerca en temes de gènere. El CEDD El Centre d'Estudis i Documentació de la Dona (CEDD) és una secció del Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona (SIED) destinada a donar suport a l'estudi, la docència i la recerca sobre temes de gènere, mitjançant l'adquisició, l'organització i el processament del seu fons bibliogràc, multimèdia i documental. Va ser creat al 1992 i actualment està ubicat en un dels espais bibliotecaris de la Universitat de Lleida (Edifici Transfronterer, Campus de Cappont) per tal de posar aquest fons a l'abast de tothom.

Podeu fer-nos la vostra petició de l'assessorament mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Mireu altres dades de contacte

Projecte Itinera

El Projecte Itinera ofereix assessorament a alumnat de batxillerat en el desenvolupament del treball de recerca obligatori que ha d'elaborar durant el tercer trimestre del primer curs de batxillerat i el primer trimestre del segon. L'assessorament l'ofereixen especialistes de la Universitat de Lleida.

Els àmbits temàtics proposats pel Centre Dolors Piera per a l'elaboració dels treballs de recerca de Batxillerat són: 

Dones, llenguatge i comunicació: Temes relacionats amb la llengua i els mitjans de comunicació (televisió, ràdio, premsa, publicitat, Internet,mitjans digitals i xarxes socials). Es poden abordar qüestions que contribueixin a identificar i a resoldre els problemes lingüístics i comunicatius que dificulten la igualtat entre dones i homes.

Dones i món laboral: Temes relacionats amb l'anàlisi de les situacions de desigualtat entre homes i dones en l'àmbit laboral. Legislació igualtat i dels plans d'igualtat.

Llegeix més:Projecte Itinera

Treballs de Batxillerat

La Universitat de Lleida té concedeix premis als treballs de recerca d'estudiantat de Batxillerat i Cicles Formatiusde Grau Superior, convocats pel Vicerectorat d'Estudiants de la Universitat de Lleida, amb el patrocini del Consell Social de la UdL.

En què consisteixen els premis?

S'atorguen catorze premis, dos per a cadascuna de les temàtiques generals i un premi per a cadascuna de les temàtiques específiques, entre les quals es troba els Estudis de Gènere. A les persones guanyadores, un cop matriculades a la Universitat de Lleida el curs 2012/13, se'ls concedirà un ajut de 200 euros, un ajut equivalent a l'import de la matrícula per cursar el primer curs en el centre de la UdL en el qual hagin obtingut plaça i s'hagin matriculat i també rebran un diploma. Les persones guanyadores que no es matriculin a la Universitat de Lleida rebran un diploma. També s'atorgaran sengles premis de 200 euros als/les tutors/es dels treballs i als respectius centres.

Llegeix més:Treballs de Batxillerat

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto