Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Consulta anys anteriors

Repensar les masculinitats, curs en línia (2a edició)

REPENSAR LES MASCULINITATSEl període d'inscripció al curs online "Repensar les masculinitats" ja està obert. El curs oferirà una oportunitat per reflexionar sobre la construcció de les identitats masculines i el paper que han de jugar els homes per a la transformació social en favor de la igualtat de i no discriminació. 

El curs està reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal i començarà el durant el mes de juny. Hi haurà un termini de 4 setmanes per a finalitzar-lo, tot i que dependrà del ritme de cada estudiant acabar-lo abans d'aquesta previsió de finalització. 

Llegeix més: Repensar les masculinitats, curs en línia (2a...

Dones i esport. Sobre la cursa d'obstacles en l'esport femení professional

cartell esports online2Ja està obert el període d'inscripció al curs de matèria transversal en línia "Dones i esport" que té per objectiu evidenciar el context de desigualtats per motiu de gènere a les què s’enfronten les esportistes professionals i afavorir un posicionament positiu i a favor de l’equitat en el món de l’esport.

El curs està reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal i hi haurà un termini de 4 setmanes per a finalitzar-lo des de l'inici (previst a principis de maig), tot i que dependrà del ritme de cada estudiant acabar-lo abans d'aquesta previsió de finalització.

Llegeix més: Dones i esport. Sobre la cursa d'obstacles en...

Dona, treball i noves tecnologies, 1 ECTS de matèria transversal

cartell materia transversal ectsL'impacte de les noves tecnologies en l'àmbit laboral des d'una perspectiva de gènere serà el tema central de la jornada que el Centre Dolors Piera ha organitzat per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i que porta per títol Dona, treball i noves tecnologies. Tindrà lloc el 4 de març a l’Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera) al campus de Cappont de la Universitat de Lleida. Està reconeguda amb 1 ECTS de matèria transversal. 

Dia: 4 de març de 2020

Hora: 9.30h a 14.00h

Lloc: Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera)

Vegeu el programa.

Llegeix més: Dona, treball i noves tecnologies, 1 ECTS de...

Curs Salut i gènere en línia, 1 ECTS de matèria transversal

salutLes V Jornades Feministes. Dones i Salut es realitzaran en la modalitat en línia, a causa de la situació derivada per l'alerta sanitària. Les jornades, que s'organitzen conjuntament amb el Consell de l'Estudiantat de Medicina, es desenvoluparan a través del campus virtual. Estan reconegudes amb 1 ECTS de matèria transversal i està previst que comenci la darrera setmana de maig. 

El curs té per objectiu posar de manifest que el genére, entre d'altres factors, és un gran determinant de la nostra salut i que actualment el sistema de salut encara reprodueix biaixos tant en la investigació com en l'atenció i la prevenció. Alhora planteja la importància d'adoptar la perspectiva de gènere de manera transversal i real en la salut.

Llegeix més: Curs Salut i gènere en línia, 1 ECTS de matèria...

Repensar les masculinitats (1 ECTS en línia)

REPENSAR LES MASCULINITATSEl període d'inscripció al curs online "Repensar les masculinitats" ja està obert. El curs oferirà una oportunitat per reflexionar sobre la construcció de les identitats masculines i el paper que han de jugar els homes per a la transformació social en favor de la igualtat de i no discriminació. 

El curs està reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal i començarà el durant el mes d'abril. Hi haurà un termini de 4 setmanes per a finalitzar-lo, tot i que dependrà del ritme de cada estudiant acabar-lo abans d'aquesta previsió de finalització. 

Llegeix més: Repensar les masculinitats (1 ECTS en línia)

Disseny i aplicació de plans d'igualtat a les empreses (1 ECTS en línia)

curs pioQuè és un Pla d'igualtat com se'labora i per què serveix, quins són els avantatges per a les empreses que disposen d'un pla d'igualtat o a què es dedica la figura professional de l'agent d'igualtat són algunes incògnites que resoldrà el curs de matèria transversal "Disseny i aplicació de plans d'igaultat a les empreses".

El curs serà de caràcter pràctic: consistirà principalment en la lectura d'una guia del curs contextualitzada en el marc normatiu de la Llei 3/2007 d'igualtat efectiva de dones i homes el mandat de la qual obliga a les empreses de més de 50 persones treballadores a tenir un pla d'igualtat.

Llegeix més: Disseny i aplicació de plans d'igualtat a les...

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto