Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Matèria Transversal

La Materia Transversal és formació per a l'alumnat de Graus de la UdL.

Disseny i aplicació de plans d'igualtat a les empreses (1ECTS online)

Curs Plans digualtat 1Què és un Pla d'igualtat com se'labora i per què serveix, quins són els avantatges per a les empreses que disposen d'un pla d'igualtat o a què es dedica la figura professional de l'agent d'igualtat són algunes incògnites que resoldrà el curs de matèria transversal "Disseny i aplicació de plans d'igaultat a les empreses".

El curs, que és en línia i està reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal, serà de caràcter pràctic: consistirà principalment en la lectura d'una guia del curs contextualitzada en el marc normatiu de la Llei 3/2007 d'igualtat efectiva de dones i homes el mandat de la qual obliga a les empreses de més de 250 persones treballadores tenir un pla d'igualtat.  

La modalitat en línia permet que l'estudiant pugui cursar-lo d'acord al seu ritme i les seves necessitats. 

Llegeix més: Disseny i aplicació de plans d'igualtat a les...

Gènere i mitjans de comunicació (1 ECTS online)

generemitjans2017El curs "Gènere i mitjans de comunicació" de matèria transversal online reconegut amb 1 crèdit ECTS que començarà la segona setmana de desembre de 2017 donarà eines a l'alumnat per a analitzar els mitjans amb mirada crítica i reflexionar sobre la influència que exerceixen els mitjans en la construcció de la identitat de gènere.

El curs serà de caràcter pràctic: consistirà principalment en el visionat de diferents productes en diversos formats audiovisuals (publicitat, cinema, telenotícies, vídeoclips, etc.) en relació amb els principals conceptes teòrics relatius al sistema sexe-gènere.  

Llegeix més: Gènere i mitjans de comunicació (1 ECTS online)

VI Memorial Hortènsia Alonso (1 ECTS)

memorial2017El VI Memorial Hortènsia Alonso és una jornada coorganitzada pel Centre Dolors Piera, l’Ajuntament de Lleida i la Creu Roja. Enguany està dedicada a l'abordatge de les violències masclistes en l'àmbit educatiu i del lleure des dels 0 anys. 

Dia: dimecres, 29 de novembre (matí, de 9.30 a 14.00h)

Lloc: Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera)

Preu: Gratuït per al públic, en general. Per a l'alumnat de la UdL que vulgui el reconeixement del crèdit haurà d'abonar 39,53€, segons els preus públics per al curs 2017-2018.

Si ho desitgeu, la jornada serà retransmesa en streaming via canal de retransmissions del campus de la UdL.

Inscripció: 

Podeu descarregar-vos el programa que també trobareu detallat a continuació:

Llegeix més: VI Memorial Hortènsia Alonso (1 ECTS)

Les dones grans, víctimes de violències (1 ECTS de matèria transversal)

womanLes 8es Jornades Dones i Igualtat de Tracte al Món Rural. Les dones grans víctimes de Violències. Una realitat encara per visibilitzar es celebraran el 19 d'octubre en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones Rurals. Està reconegut amb 1 ECTS.

Dia: 19 d'octubre de 2017

Hora: de 9.30 a 14.00

Lloc: Sala de juntes de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

Preu: 39,53€

Inscripció: al formulari

Enguany, les jornades estan coorganitzades pel Grup d'Investigació GESEC (Grup d'Estudis sobre Educació, Salut i Cultura) de la UdL, la Facultat d'Educació Psicologia i Treball Social, la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia, el Col·legi d'Infermeria de Lleida i el Centre Dolors Piera.

 

Llegeix més: Les dones grans, víctimes de violències (1 ECTS...

Oferta de Matèria Transversal en gènere pel curs 2017-2018

mt 2017 2018El Centre Dolors Piera organitza cursos de Matèria Transversal en gènere per a l'alumnat de la Universitat de Lleida i oberts a la ciutadania, en general.  

L'oferta Matèria Transversal Bàsica en gènere per al 1r i 2n semestre, aprovada pel Consell de Govern el juny de 2017, està formada per 6 cursos independents d'1ECTS cadascun:

Llegeix més: Oferta de Matèria Transversal en gènere pel curs...

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto