Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Xarxa Vives

La Xarxa Vives és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l'acció conjunta de 22 universitats de 4 estats europeus en ensenyament superior, recerca i cultura. Des de l'any 1994, ofereix una plataforma que lidera serveis per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat, amb l'objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d'aquesta regió universitària transfronterera de l'Europa Mediterrània.

En la Xarxa Vives es va crear el 2 de desembre 2013 el Grup de Treball d'Igualtat de Gènere per :

  • Estimular l'enfortiment les unitats d'igualtat a les universitats de la Xarxa.
  • Contribuir a augmentar el coneixement sobre les desigualtats entre dones i homes en la societat, dins de l'àrea territorial de la Xarxa, a través de l'intercanvi i la posada en comú de la informació.
  • Contribuir a enfortir els vincles amb entitats relacionades amb les polítiques d'igualtat en l'àmbit estatal i internacional.
  • Contribuir a millorar la posició que ocupen els temes d'igualtat de gènere dins l'agenda institucional universitària.

El programa d’Igualtat de Gènere respon al compromís de les universitats per incloure de manera efectiva la perspectiva de gènere en tots els entorns de la docència, la recerca i la gestió universitàries. El programa contempla el tractament del gènere a tots els nivells, des de l’anàlisi de necessitats fins a l’elaboració d’informes i recursos i la formació i difusió de l’aplicació de la perspectiva de gènere.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto