Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

“Voices of Men”, la comèdia educativa de Ben Atherton-Zeman a la UdL

voices of men

Rocky Balboa, James Bond o Austin Powers, són alguns dels personatges cinematogràfics en què es transforma el còmic Ben Atherton-Zeman a Voices of Men (Veus d'Homes), l'espectacle contra la violència de gènere que el 30 de novembre a les sis de la tarda es representa al centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont.

L'Associació Conexus i el Consolat General dels EUA a Barcelona han organitzat, amb la col·laboració del Centre Dolors Piera i l'Institut de Llengües de la Universitat de Lleida, l'obra multimèdia titulada “Voices of Men” (“Veus d’Homes”) que utilitza l’humor i la imitació de personatges masculins famosos per a sensibilitzar l’audiència sobre temes com el sexisme, l’assetjament i la violència sexual, la violència de gènere a la parella i en el jovent. A través de l’humor es mostra com cada personatge masculí de l’obra ha d’afrontar un dels temes mencionats i se n’adona que és tant part del problema com de la solució. Observar aquest procés en els personatges convida a l’audiència a l’auto-reflexió i a la participació en la prevenció de les violències masclistes.

Mitjançant l’humor, cada personatge masculí ha d’afrontar durant l'obra situacions de violència contra les dones. Se n'adonarà però, que ell representa tant una part del problema, com de la solució. Observar aquest procés en els personatges convida l’audiència a l'autoreflexió i a la participació activa en la prevenció de violències masclistes. L'espectacle es complementa amb missatges educatius contra la violència de gènere que es projecten en una pantalla, així com amb vídeos on es mostren aquestes situacions.

 L’obra és en anglès i hi haurà traducció simultània al català. L'entrada és gratuïta.

 

actorBen Atherton-Zeman és conferenciant i actor de comèdies sobre la prevenció de la violència. Ha actuat a pràcticament tots els Estats Units, a Canadà, el Regne Unit, Turquia, la Xina, Sudàfrica, l’Índia, el Nepal i la República Txeca. Des de fa més de 20 anys, en Ben treballa com a educador a programes contra la violència de gènere i per dones que han estat violades.

És membre del consell assessor de la campanya del Llaç Blanc al Regne Unit i blogger del Ms. Magazine. En Ben es descriu com a “sexista en recuperació” i creu que cada home ha d’enfrontar la violència i el sexisme al món i dins seu.

 

L'obra també es podrà veure l'1 de desembre a les 11:30 a l'Aula Magna, Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, Universitat Ramon Llull, c/ Santaló 37, Barcelona i a les 19:00 a La Sala, Espai Francesca Bonnemaison, c/ Sant Pere Més Baix 7.

Més informació en aquest document.

voices

 

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto