Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

IV Premi Maria Lois López al millor TFM amb perspectiva de gènere

PREMI IV TFMEl IV Premi Maria Lois López al millor TFM de la Universitat de Lleida amb perspectiva de gènere ha publicat les bases de la convocatòria que romandrà oberta fins al proper 12 de novembre de 2023 (inclòs). El Premi està dotat amb 1.500 euros i està finançat per l'Institut Català de les Dones. 

El treball ha d’haver estat presentat de forma individual durant el curs acadèmic 2022-2023. Ha d’haver obtingut una nota mínima de 9,5 o MH, i ha d’haver incorporat la perspectiva de gènere en l’abordatge de l’objecte d’investigació. No es valoraran treballs que continguin un ús del llenguatge androcèntric i/o sexista de forma indiscriminada. 

L’alumnat que vulgui optar al premi haurà d’omplir el formulari (en pdf) i enviar-lo per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., juntament amb una còpia del treball en pdf.

Amb aquesta iniciativa es dona compliment a la mesura B.1.3.2 del II Pla d'Igualtat de la UdL (2016-2020) que consisteix en la creació de premis per a tesis, Treballs Fi de Màster i Treballs Fi de Grau (podeu consultar el Premi Aurèlia Pijoan a TFG amb perspectiva de gènere).

Més informació: Premis del Centre Dolors Piera

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto