Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

El treball en clau de gènere. Aspectes normatius i jurisprudencials

banner 8M 2024Enguany, la jornada commemorativa del 8 de març a la Universitat de Lleida porta per títol "El treball en clau de gènere. Aspectes normatius i juridisprudencials".  Tindrà lloc el 6 de març a les 10.00 hores a la sala d'actes de l'edifici de Rectorat (plaça Víctor Siurana 1) i es retransmetrà en directe pel públic en general a través del canal de la UdL. La jornada té per objectiu aportar una mirada als principals avenços normatius i a la jurisprudència en l'àmbit laboral. 

Descarregueu-vos el programa en català.

Descarregueu-vos el programa en castellà.

 

 

 

 

programa 8M

Comptarem amb la participació del Sr. Borja Suárez Corujo, Secretari d'Estat de la Seguretat Social i Pensions i professor titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat Autònoma de Madrid que impartirà una ponència titulada La perspectiva de género en la acción protectora de la Seguridad Social. Tot seguit, la Sra. Mª Belén Cardona Rubert, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València dictarà una conferència sobre les principals novetats normatives amb perspectiva de gènere a l'àmbit laboral: Llei d'Ocupació, Decret Omnibus i la transposició a mitges de la Directiva de Conciliació (Reial Decret-Llei 7/2023.)

Posteriorment, s'ha programat una taula rodona participada per la magistrada del Tribunal Constitucional, la Sra. María Luisa Segoviano Astaburuaga, els magistrats emèrits de la Sala IV (Social) del Tribunal Suprem, el Sr. Jordi Agustí Julià i el Sr. Fernando Salinas Molina. 

 

 

 

 

 

 

 Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto