Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Jornada Art i igualtat de gènere

La jornada Art i igualtat de gènere es realitzarà en el marcs dels actes de commemoració del 8 de març de 2014, Dia Internacional de les Dones, el dia 6 de març a les 16.30h a la sala de juntes del segon pis de l'edifici de Rectorat.

Comptarà amb la conferència "Dones artistes a Lleida: en un punt cec" a càrrec de la Dra. Carme Molet i la projecció de la pel·lícula Las maestras de la República, guardonada amb el Goya al millor documental. 

L'activitat està reconeguda amb 1 crèdit de Lliure Elecció per a l'alumnat de la UdL.

PROGRAMA

16.30-16.45 Presentació de la jornada a càrrec del rector de la UdL  Roberto Fernández,  la directora del Centre Dolors Piera Ana Mª Romero, i la Secretaria de Polítiques Socials de la FETE-UGT, Luz Martínez.  

16.45-17.45 “Dones Artistes a Lleida: en un punt cec” conferència a càrrec de la Dra. Carme Molet, professora de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida.  

18.00-20.00 Projecció de Las maestras de la República guardonada amb el Premi Goya a la Millor Pel·lícula Documental i posterior col·loqui amb la catedràtica d'Història Contemporània de la UdL, Dra. Conxita Mir, la mestra i filla de mestres de la república i testimoni del documental, Hilda Farfante, i la responsable del projecte, Luz Martínez
Modera el col·loqui: Mariví Chacón

Descarregueu-vos el tríptic del programa. 

La projecció de la pel·lícula ha estat coorganitzada amb la FETE-UGT Terres de Ponent.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto