Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Vulnerabilitat jurídica: Dona i Infants

Vulnerabilitat jurídica: Dona i Infants és el títol del curs que se celebrarà a La Seu d'Urgell del 12 al 14 de juliol en el marc de la Universitat d'Estiu, coordinat per la professora Dolors Toldrà, del departament de Dret Privat de la UdL, i que impartiran les docents Neus Cortada Cortijo (UdL), Adoración Padial Albás (UdL), M. José Puyalto Franco (UdL), Mercè Serrano Masip (UdL) i Dolors Toldrà Roca (UdL).

El curs pretén fomentar el coneixement i la sensibilització envers algunes qüestions, entre les que destaquem: la discriminació històrica per raó de gènere (“igualtat formal vs. igualtat d’oportunitats” en l’àmbit personal, familiar i empresarial); la identificació de diferents problemàtiques socials com la violència de gènere o la ineficàcia dels mecanismes de protecció de les persones menors en situació de risc i desemparament; el respecte als drets fonamentals d’igualtat; la promoció dels drets humans i dels valors propis d’una cultura de pau; la incentivació de la capacitat per detectar interessos socials i els valors dels principis i les regles jurídiques; la capacitació per al compromís ètic i el treball en equip; i el foment del sentit crític.
El curs està obert a totes les persones que hi estiguin interessades, independentment que tinguin, o no, coneixements jurídics previs.
Consulteu el programa.
Més informació i matrícula.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto