Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Orientació i prevenció de violències masclistes a la UdL

orientacionsINSCRIPCIÓ TANCADA.

El curs en línia "Orientació i prevenció de violències masclistes a la UdL" que impartirà l'entitat Noctámbulas, dona el tret de sortida a l'oferta de matèria transversal en gènere del curs 2021-2022. 

Es tracta d'un curs reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal que ofereix formació en perspectiva de gènere i feminista per l’abordatge de les violències masclistes a través de la detecció i prevenció de les violències sexuals en espais d’oci i a l’entorn universitari.

 La metodologia del curs combinarà 3 sessions síncrones, de 2 hores, amb la realització d'activitats i lectures complementàries. I els continguts s'estructuraran al voltant de 3 sessions: 

  • Sessió 1: Perspectiva de gènere i feminista (dia 20 d'octubre a les 12.30 h.)
  • Sessió 2: Violències masclistes (sexuals) i LGTBIfòbiques (dia 25 d'octubre a les 12.30 h.)
  • Sessió 3: Recursos per la prevenció. Pensem en una acció preventiva (dia 27 d'octubre a les 12.30 h.)

La formació es durà a terme a través del campus virtual durant el mes d'octubre. 

Les places són limitades i s'ompliran per ordre d'inscripció, el termini del qual s'obrirà del 20 de setembre i finalitzarà el 8 d'octubre a les 13.00 hores.

La inscripció s'ha de formalitzar a través del formulari en línia. Un cop us hàgiu inscrit, us enviarem, en uns dies la butlleta de pagament. El preu del crèdit són 27,67 euros.

Avaluació de la matèria transversal

Per a l'obtenció del crèdit de matèria transversal s'ha d'assistir a les 3 sessions síncrones, així com dissenyar i/o realitzar una acció de sensbilització o prevenció per a dur a terme a la UdL. 

Termini per al lliurament de l'activitat: 22 de desembre de 2021

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto