Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Joves i adolescents: violència masclista a les xarxes socials

banner iii memorialEl III Memorial Hortènsia Alonso. Joves i adolescents: violència masclista a les xarxes socials és una jornada coorganitzada pel Centre Dolors Piera, l’Ajuntament de Lleida i la Creu Roja. 

Enguany està dedicada a la violència masclista entre joves a les xarxes socials. Entenem que és necessari intervenir i conéixer en les noves maneres d'exercir la violència de gènere que estan sorgint a través de l'ús de les tecnologies tal com s’ha posat de manifest en diversos estudis, com els realitzats per la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere: El ciberacoso como forma de ejercer la violencia de género en la juventud: un riesgo en la sociedad de la información y del conocimiento i La evolución de la adolescencia española sobre la igualdad y la prevención de la violencia de género.

Programa

Dia: 27 de novembre

Hora: de 9.30h a 15.00h 

Lloc: Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera)

Preu: 39,53€

Inscripció: Al formulari (INSCRIPCIÓ TANCADA)

La jornada, de caràcter teòrico-pràctic, comptarà amb:

Conferència inaugural a càrrec de Ianire Estévanez, psicòloga, autora del blog Mi novio me controla lo normal.

Tallers pràctics simultanis (caldrà escollir-ne un en el moment de formalitzar la inscripció): 

Taller 1: Sensibilització i prevenció de la violència masclista a les xarxes socials, a càrrec de CANDELA.
Taller 2: Detecció de la violència masclista a les xarxes socials, a càrrec d'Eva López, Sociòloga, fundadora de La Colectiva.
Taller 3: Atenció i acompanyament a joves en situació de violència masclista, a càrrec d'Elena Garrido, psicòloga, psicòloga forense i professora de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Avaluació de la Matèria Transversal

Treball de reflexió sobre la temàtica de la Jornada amb les següents característiques: 3 pàgines a Lletra Arial 11, espaiat senzill. Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens. 

Assistència a la Jornada i realització de les activitats d'avaluació.

Termini de lliurament d'activitats: 15 de gener de 2015

Enviar-ho a l'adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Matrícula 

Al formulari (INSCRIPCIÓ TANCADA)

IMPORTANT: Les persones interessades hauran d'inscriure's mitjançant el formulari d'inscripció, tenint cura d'introduir totes les dades de contacte correctament, especialment el nom i cognoms, el DNI, el telèfon i el correu electrònic. Un cop s'hagi efectuat la inscripció, s'emetrà una butlleta de pagament que s'enviarà al correu electrònic indicat i que s'haurà de retornar al Centre Dolors Piera segellat per l'entitat bancària. Recordeu d'indicar el taller a què us voleu apuntar en l'apartat d'observacions. 

 

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto