Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Per què no puc fer-ho? 2010

3El curs 2009/2010 es va celebrar el Per què no puc fer-ho? el 5 de novembre a la Universitat de Lleida.

Vegeu l'explicació de la jornada 2010 en aquest document .pdf


Continguts
Es van presentar els estudis de l’Escola Politècnica Superior (Enginyeries) i de la Facultat de Ciències de l’Educació (Educació Social) de la Universitat de Lleida, amb l’objectiu d’esperonar l’alumnat femení i masculí en l’elecció d’aquestes titulacions en què un dels dos sexes està menys representat.
Les activitats previstes van incloure una presentació dels estudis esmentats, així com les seves sortides professionals, i visites guiades a diversos laboratoris d'investigació de l'Escola Politècnica Superior i a diferents aules d'ensenyament de la titulació d'Educació Social, de la Facultat de Ciències de l'Educació, on es van realitzar tallers pràctics.
Durant la jornada l’estudiantat assistent va tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà dones i homes que ocupen llocs rellevants en el món acadèmic i professional. Això farà possible que noies i nois puguin tenir models de referència alternatius als que habitualment es visualitzen i, en última instància, permetrà promoure la paritat de sexes en els respectius àmbits professionals.

 

Consulteu el programa (Grup I)

Consulteu el programa (Grup II)


Centres educatius participants
En aquesta jornada hi van participar un total de 443 alumnes, 215 noies i 228 nois dels IES Samuel Gili i Gaya, Josep Lladonosa, Guindàvols, Canigó (Almacelles), Josep Vallverdú (Les Borges Blanques) i Aran (Vielha). 

Col·laboracions i patrocinis
La jornada va ser organitzada pel Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida, amb el suport de l'Institut de Ciències de l’Educació, de l’Escola Politècnica Superior, de la Facultat de Ciències de l’Educació i del Vicerectorat de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida, i la col·laboració del Ministerio de Igualdad - Instituto de la Mujer i el Fons Social Europeu.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto