Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Art per a la prevenció de les violències masclistes

imatge public artivisme

El Cicle Artivisme. Art per a la prevenció de les violències masclistes és una iniciativa oberta a tothom per sensibilitzar i prevenir les violències masclistes des d’una vessant artística i amb professionals àmpliament reconegudes i mediàtiques: l’activista contra la violència de gènere en joves Pamela Palenciano, l’artista visual Yolanda Domínguez i la companyia teatral Las Fritas.

Podeu consultar el programa

La primera sessió tindrà lloc el dia 20 d'octubre a les 18.00 hores a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de Cappont (CCCT). Es tractarà d'una sessió de teatre fòrum a càrrec de la companyia Las Fritas que representaran l'obra de teatre "El diari de Patri". 

La segona sessió, a càrrec de Pamela Palenciano, amb el seu monòleg "No solo duelen los golpes" comptarà amb un col·loqui posterior; tindrà lloc el 26 d'octubre a les 17.00 hores. 

El cicle el tancarà la creadora visual Yolanda Domínguez amb la conferència "Cambiar las imágenes para cambiar el mundo” i la presentació del llibre Maldito estereotipo. Aquesta sessió es realitzarà el dia 2 de novembre a les 18.00 hores. 

L'activitat està reconeguda amb 1 crèdit de matèria transversal per l'alumnat de la UdL que ho desitgi. Per a formalitzar la matrícula i conèixer les característiques de l'avaluació del curs ha de consultar la informació dins de l'apartat destinat a la matèria transversal del Centre Dolors Piera. 

El Cicle està organitzat pel Centre d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera de la UdL, amb el suport i finançament del Ministeri d’Igualtat, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto