Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Cicle Artivisme. Art per a la prevenció de les violències masclistes

Artivisme MT 22 23El Cicle Artivisme. Art per a la prevenció de les violències masclistes és una iniciativa formativa reconeguda amb 1 crèdit de matèria transversal que consta de 3 sessions artístiques de diferents disciplines amb perspectiva feminista. 

L'objectiu del Cicle és sensibilitzar i prevenir les violències masclistes des d’una vessant artística i amb professionals àmpliament reconegudes i mediàtiques: l’activista contra la violència de gènere en joves, Pamela Palenciano, l’artista visual, Yolanda Domínguez i la companyia teatral Las Fritas Teatre.

Podeu consultar el programa

La primera sessió tindrà lloc el dia 20 d'octubre a les 18.00 hores a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de Cappont (CCCT). Es tractarà d'una sessió de teatre fòrum a càrrec de la companyia Las Fritas que representaran l'obra de teatre "El diari de Patri". La segona sessió, a càrrec de Pamela Palenciano, amb el seu monòleg "No solo duelen los golpes", amb col·loqui posterior, tindrà lloc el 26 d'octubre a les 17.00 hores. El cicle el tancarà la creadora visual Yolanda Domínguez amb la conferència "Cambiar las imágenes para cambiar el mundo” i la presentació del llibre Maldito estereotipo. Aquesta sessió es realitzarà el dia 2 de novembre a les 18.00 hores. 

Inscripció i matrícula

La inscripció, per a l'alumnat que vol el reconeixement del crèdit de matèria transversal, s'ha de realitzar a través del formulari en línia. El termini d'inscripció i matrícula finalitzarà el 14 d'octubre a les 13.00 hores. Una vegada hagueu omplert el formulari, des del Centre Dolors Piera us enviaran la butlleta per fer el pagament, que s'haurà d'efectuar en el termini 5 dies. En el cas de ser família nombrosa, seguiu les indicacions del formulari.

Segons el DECRET 128/2022, de 28 de juny (DOGC 8699, de 30 de juny), pel qual es fixen els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya i a la Universitat Oberta de Catalunya per al curs 2022-2023, el preu del crèdit és de 18,46 €

Requisits per al reconeixement de la matèria transversal

1. Haver assistit presencialment a les 3 sessions, i
2. Realitzar un comentari crític sobre les sessions que incloguin una reflexió personal sobre el contingut treballat, amb una llargària mínima de 2 pàgines i màxim de 3 pàgines, amb lletra Arial 11, espaiat senzill. S'haurà d'enviar a l'adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El termini màxim de lliurament de l'activitat serà el 4 de desembre. Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens.

El Cicle està organitzat pel Centre d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera de la UdL, amb el suport i finançament del Ministeri d’Igualtat, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto