Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

I Premi Zoe Rosinach Pedrol a la millor tesi doctoral

banner zoeEl I Premi Zoe Rosinach Pedrol a la millor tesi doctoral en Estudis de les Dones, Feministes i de Gènere o amb perspectiva de gènere a la Universitat de Lleida (UdL) el convoca la UdL, a través de l’Escola de Doctorat i del Centre d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera i finança l’Institut Català de les Dones.

 

Té per objectiu reconèixer la recerca en estudis de les dones, feministes i de gènere per a tesis doctorals que se centrin en temàtiques d’igualtat de gènere o que introdueixin la perspectiva de gènere d’una manera transversal.

Aquesta primera convocatòria, dotada amb 2.000 euros, té un caràcter excepcional.

S’estableix un període ampli perquè les tesis defensades en els10 anys anteriors al moment de la convocatòria es puguin presentar. Així mateix, en aquesta primera edició no s’estableix cap màxim en el nombre de tesis que poden concórrer.

Hi poden optar les persones que hagin defensat una tesi en qualsevol dels programes de doctorat de la Universitat de Lleida en els 10 anys anteriors a la present convocatòria, amb una qualificació d’Excel·lent Cum laude que s’emmarqui dins dels Estudis de les Dones, Feministes i de Gènere o bé incorporar la perspectiva de gènere de manera transversal.

La sol·licitud s’ha de formalitzar a través del model tipificat que es trobarà a la pàgina web del Centre Dolors Piera fins al 8 d’octubre de 2023, inclòs.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto