Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Vè Memorial Hortènsia Alonso. L'atenció de les dones en situació de violència masclista (1ECTS de Matèria transversal)

vmemorialEl V Memorial Hortènsia Alonso és una jornada coorganitzada pel Centre Dolors Piera, l’Ajuntament de Lleida i la Creu Roja. Enguany està dedicada a l'atenció a les dones en situació de violència masclista.

Dia: dijous, 24 de novembre (matí, de 9.30 a 14.00h)

Lloc: Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera)

Preu: Gratuït per al públic, en general. Per a l'alumnat de la UdL que vulgui el reconeixement del crèdit haurà d'abonar 39,53€, segons els preus públics per al curs 2016-2017.

Inscripció: Al formulari en línia quan estigui activat el curs. 

Termini d'inscripció: del 26 d'octubre al 18 de novembre

Podeu descarregar-vos el programa que també trobareu detallat a continuació:

Leonor Cantera, professora titular de Psicologia de la UAB, dóna el tret de sortida a la jornada amb una ponència titulada Els elements clau en l’atenció a les dones en situació de violència masclista. A continuació hi haurà una taula de diàleg amb el títol Reflexions entorn de la victimització secundària de les dones en situació de violència masclista en els diferents àmbits professionals en què participaran: 

  • Àmbit judicial: Francisca Verdejo Torralba, magistrada del Jutjat núm. 2 de Violència sobre la Dona de Barcelona
  • Àmbit sanitari: Carme Valls Llobet, metgessa, membre del Centre d’Anàlisis i Programes Sanitaris (CAPS)
  • Àmbit mitjans de comunicació: Joana Gallego, professora de Periodisme de la UAB, experta en gènere i comunicació.
  • Àmbit policial: Ester Blay Gil, doctora en Dret Públic (UAB), experta en models policials i atenció a víctimes
  • Àmbit sociolaboral: Úrsula Santa Cruz, psicòloga i coordinadora del Servei de violència masclista de la Fundació SURT

A la tarda, a les 19.00h a l'Ateneu Cooperatiu La Baula tindrà lloc una lectura de relats anònims de violència masclista i taller a càrrec de LIKA i del SIE-Lleida, organitzada pel Grup de Dones de Lleida amb el suport de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida.

Avaluació de la Matèria Transversal

Treball de reflexió sobre la temàtica de la Jornada amb les següents característiques: 3 pàgines a Lletra Arial 11, espaiat senzill. Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens.

Assistència a la jornada i realització de les activitats d'avaluació.

Termini de lliurament d'activitats: 20 de desembre de 2016

Enviar-ho a l'adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Matrícula

L'alumnat de la UdL que tingui interès en reconèixer el crèdit de Matèria transversal ha d'incriure's a través del formulari: Al formulari. IMPORTANT: Tenir cura d'introduir totes les dades de contacte correctament, especialment el nom i cognoms, el DNI, el telèfon i el correu electrònic. Un cop s'hagi efectuat la inscripció, s'emetrà una butlleta de pagament que s'enviarà al correu electrònic indicat i que s'haurà de retornar al Centre Dolors Piera segellat per l'entitat bancària.

El públic en general, ha d'inscriure's a la Creu Roja-Lleida enviant un correu electrònic amb les seues dades: formacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació:

Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones. Ajuntament de Lleida 973 700 461
Pl. Fanalets de Sant Jaume, s/n // Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Creu Roja Lleida 973 279 000
c/ Henri Dunant, 1 // formacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centre Dolors Piera d’Igualtat d’oportunitats i promoció de les dones- UdL 973 703 396
c/ Jaume II, 71 // Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto