Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

La dona davant els reptes del treball 4.0

curs 8 marc 2022El futur laboral de les dones davant en la Quarta Revolució Industrial serà el tema central del curs “La dona davant els reptes del treball 4.0”, reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal. 

Tindrà lloc el 2 de març al matí, en modalitat presencial, a l'Auditori del Campus de Cappont, tot i que es retransmetrà en directe pel públic en general. 

L’objectiu de la jornada és analitzar l'impacte del desenvolupament tecnològic, les desigualtats i bretxes de gènere que se'n deriven, com la salarial i la digital, i les conseqüències de l'aplicació de la intel·ligència artificial en el mercat laboral, en particular, la discriminació dels algoritmes.

Per tot això, es comptarà amb investigadores reconegudes provinents de diferents universitats espanyoles i professionals especialitzades que ens aproparan a la realitat del món laboral.

Consulteu el programa de la jornada.

Avaluació de la matèria transversal

  • Assistència obligatòria al 100% de la jornada
  • Ressenya crítica sobre el contingut abordat en les diferents ponències de la jornada, amb les següents característiques: 3 pàgines a Lletra Arial 11, espaiat senzill. Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens.
  • Termini de presentació d'activitats: 31 de març de 2022

La inscripció s'ha de formalitzar a través del formulari en línia

Termini d'inscripció: 28 de febrer de 2022 a les 13.00 h

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto