Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Oferta matèria transversal en igualtat de gènere per al curs 2020-2021

Green and Blue Illustrative Technology Business Plan PresentationEl Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera organitza cursos de matèria transversal en igualtat de gènere. L'oferta de Matèria Transversal Bàsica en gènere per al 1r quadrimestre, aprovada pel Consell de Govern del 18/06/2020, està formada per 4 cursos independents d'1 ECTS cadascun. 

Aquest curs, tota la formació es realitzarà en línia.

Segons el DECRET 64/2020, de 30 de juny (DOGC 8167, de 2 de juliol), pel qual es fixen els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya i a la Universitat Oberta de Catalunya per al curs 2020-2021, el preu del crèdit és de 27,67 €.

La inscripció es realitzarà online a través del formulari d'inscripció i s'obriran, per ordre, els períodes d'inscripció per a cadascuna de les activitats formatives. A mesura que es vagin organitzant trobareu les informacions en aquesta entrada o a la pàgina de l'oferta detallada de la matèria transversal). Així mateix, s'enviarà la informació al Campus Virtual i a la llista de distribució del correu d'alumnes de la UdL.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto